Venemaa meedia teatel oli Zahharov pühapäeva varahommikul Habarovskis ühe sõidutee ääres jooksmas, kui talle veoauto otsa sõitis. "Tõsiseid peavigastusi saanud ohver suri haiglas intensiivraviosakonnas, ilma et oleks vahepeal teadvusele tulnud," selgitas kohaliku võimu esindaja RIA Novostile.

Veoautot juhtis 26-aastane mees, kes oli kaine, aga kellel puudus C-kategooria juhiluba. Sport-Express kirjutab, et liiklusreeglite vastu eksis ka varalahkunud sportlane, kes lähedal olnud kõnnitee asemel otsustas joosta sõiduteel.

RIA Novosti teatel võib liiklusreeglite rikkumisega inimese surma põhjustamise karistus olla kuni viieaastane vanglakaristus.

Zahharov oli endine juunioride maailmameister ja mitmekordne Venemaa meister. Ta jõudis Venemaad esindada ka täiskasvanute MM-il.

NB! Segaduse vältimiseks tasub rõhutada, et Venemaal on ka teine nimekas kiiruisutaja Ruslan Zahharov, kes pole traagilise õnnetusega kuidagi seotud. 34-aastane Zahharov krooniti 2014. aastal Sotši olümpiamängudel 5000 m distantsil olümpiavõitjaks.