"Tunne on hea. Lõime eelmises mängus kaks väravat ja hoidsime oma värava puhtana. Meeskonnal on hea tuju ja meie ootus on see, et meil on vaja ka homme võita, et midagigi sellest alagrupist veel saada. Vastane on homme teisest puust, aga ootus on sama," rääkis poolkaitsja Mattias Käit.

"Rääkisime enne koondiselaagrit, et võtame mäng-mängult. Esimese võitsime ja lähme ka homme võitma. Kuulsin täna, et Walesist on tulemas 1500 fänni. Loodan, et ka Eesti fänne tuleb palju ja nad on häälekamad kui Walesi omad - vajame kindlasti nende abi."

Septembris Cardiffis välja võidetud 0:0 viigi kohta ütles Käit: "Terve võistkond võitles seal hästi. Kindlasti on sealt kaasa võtta võõrsil tehtud nullimäng. Tahame ka homme värava puhtana hoida. Juurde on panna väravad. Ning peame vältima lihtsaid vigu. Wales on tugev võistkond. Isegi kui Gareth Bale'i pole, on neil väga head mängijad, kes võivad meie eksimused alati ära karistada. Peame kindlasti olema sada protsenti keskendunud."

Käidi üks partneritest keskpoolkaitses saab homme olema reedesest mängust kindlasti erinev, sest kollaste kaartide tõttu on mängukeelu all Vladislav Kreida. "Eks me kolmekesi (Käit, Kreida, Vassiljev) ole järjest pikalt mänginud, aga ei usu, et midagi keerulist saab olla. Kõik mängijad tunnevad üksteist ja teavad, mida treener neilt väljakult ootab. See ei tohiks probleemiks olla," arvas Käit.
Septembris Walesis tehtud 0:0 viigi peaarhiteks oli Eesti koondise väravavaht Karl Jakob Hein, kelle tõrjeid vajavad Sinisärgid ka homme.

Lisaks Kreida asendamisele on peatreener Häberlil vaja lahendada ka edurivi küsimus, sest samal põhjusel jääb homsest kohtumisest eemale Henri Anier. Pressikonverentsile oli Häberli kaasa võtnud reedel vahetusest sekkunud ja kolmandal üleminutil 2:0 värava löönud Sergei Zenjovi, kuid see ei tähenda veel automaatselt, et Zenjov alustab.

Häberli tunnistas, et Zenjovil on tema asetuses 3-5-2 olemas võimed, täitmaks edukalt ka äärekaitsja ehk wingback'i kohta. "Zenjov võib mängida nii äärekaitsjana kui teise ründajana. Kui meil kahte puhast ründajat saadaval ei ole, siis on ta lähemal teise ründaja rollile. Ta on tark mängija, keda võime kasutada erinevatel positsioonidel," andis Häberli mõista, kus Zenjov homme tõenäolisemalt paikneb.

Kaitsva poolkaitsja Kreida asendamisest rääkides tõi Häberli lauale nimed Karol Mets, Käit ja Markkus Poom. Septembris Tallinnas toimunud sõprusmängus Põhja-Iirimaa vastu vahetas just Mets 46. minutil Kreida välja.

"Tegin selle liigutuse selle mõttega, et meil oleks erinevatel positsioonidel rohkem võimalusi. Ainult üks maavõistlus mulle selliseks katsetamiseks jäigi. Karol on üks võimalus, aga meil ka Käit ja Poom," sõnas peatreener.

Uusi vigastusi Valgevene-mäng Eestile juurde ei toonud. Jätkuvalt ei ole mängukõlblik äärepoolik Sander Puri.

Häberli tõdes, et reedesest võidumängust pole homme väga palju midagi platsile kaasa võtta. "Vaatasime muidugi mängu üle, aga Wales on totaalselt erinev võistkond. Ei tahaks palju järeldusi Valgevene-mängust teha. Paljud asjad läks hästi, aga alati saab paremini. Me valdasime palju palli ja meil oli 14 standardolukorda, kus oleksime võinud olla otsustavamad," tõdes Häberli.

"Wales on maailmas 19. kohal. Pole vahet, kes neil mängivad, nad on tehnilised, kiired, neil on hea tagasakaal kaitse ja rünnaku vahel. Tähtis on homme näidata oma parimat mängu. Kuna vastane on tugevam, vajame mängijatelt teistsuguseid oskusi. Peame leidma mehed, kes on sellisel tasemel võitluses piisavalt kogenud," lisas ta.