Kuigi Wilder suutis neljandas raundis Fury kahel korral põrandale lüüa, kogus britt ennast kiirelt ja domineeris matši teist poolt. Nokaut sündis 11. raundi keskpaigas.

Heitluse eel süüdistas Wilder Furyt petmises ja pressikonverentsil avaldas Fury, et Wilder ei tunnistanud isegi matši järel tema paremust.

"Olime täna ringis nagu kaks sõdalast ja andsime endast kõik. Läksin pärast matši tema juurde, et kätt suruda. Ütlesin, et hästi tehtud, aga ta vastas, et ei austa mind. Mõtlen, et kuidas Wilder saab mind petmises süüdistada, kui nii tema ise kui ka tema tiim teab südames, et alistasin ta ausalt ja kindlalt," rääkis Fury.

"Wilder on lihtsalt halb kaotaja. Poksis on neid varemgi olnud. Ta pole esimene ega viimane. Mina olen kogu karjääri jooksul käitunud nagu džentelmen," lisas ta.

Poksimaailmas on juba pikemat aega oodatud, et raskekaalus selguks absoluutne tšempion. Sinna läheb veel aega, sest hiljuti ukrainlasele Oleksandr Ussikile WBA, IBF, WBO ja IBO meistrivööd kaotanud britt Anthony Joshua teatas täna, et kasutab õigust Ussikult revanš võtta.

Ussik - Joshua kordusmatš peetakse ilmselt 2022. aasta märtsis.

Fury sõnul võtab ta nüüd aja maha ning Ussikile ja Joshuale ei mõtle. "Kavatsen seda võitu nautida. Tegemist oli mu karjääri ühe suurima triumfiga. Olen viimase kuue kuu jooksul peret näinud vaid kaks nädalat. Tahan nendega aega veeta. Siis mõtlen, mis saab edasi."