Wilder alustas esimest raundi teravamalt, aga raundi lõpus näitas Fury mitme tugeva löögiga, et on üles ärganud.

Matši eel favoriidiks peetud Fury lõigi kolmandas raundis Wilderi põrandale. Ameeriklane taastus ja neljandas raundis suutis ta Fury koguni kahel korral nokdauni lüüa.

Pärast seda hakkas taas domineerima Fury. Wilder oli selgelt väsinum, aga ta näitas suurt sisu ja püsis pikalt jalgel. Kümnendas raundis lõi Fury vastase siiski pikali.

Fury realiseeris tõhusa eeltöö võiduks 11. raundi keskpaigas. Ta saatis Wilderi kolmandat korda põrandale. Kohtunik ei hakanud enam Wilderile sekundeid lugema ja lõpetas matši.

Nokaut:

Enne matši: mõlemad mehed on seekordseks tiitlimatšiks kaalu juurde võtnud ning nad astuvad ringi rekordiliste võistluskaaludega. 33-aastase Fury puhul lõid ette numbrid 126 kg ning 35-aastane Wilder kaalus 108 kg.

Mehed on seni omavahel kahel korral kohtunud. 2018. aastal jäi Los Angeleses duell viiki. Toona kuulus WBC meistrivöö Wilderile ning viigi järel jäi see ikka tema valdusesse. Ekspertide hinnangul võitis Fury toona 12-st raundist üheksa, kuid Wilder lõi briti kahel korral põrandale.

Teistkordselt kohtuti 2020. aasta 22. veebruaril ning seitsmenda raundi tehnilise nokaudiga jäi peale Fury. Wilderile ei ole antud kaotus asu andnud ning ta on leidnud mitmeid põhjendusi, miks ta britile alla jäi.

Esiteks vallandas ta oma treeneri Mark Brelandi, kes viskas ringi valge rätiku. Nüüdseks juhendab Wilderit kunagine konkurent Malik Scott.

„Inimesed nimetavad seda kaotust tehniliseks nokaudiks, kuid see ei olnud seda. Kohtunik peatas matši, kuna minu tiimis oli üks nõrk inimene, kes tegi midagi, mida ta poleks tohtinud teha. Ta viskas ringi rätiku ajal, mil mina olin alles jalgadel,” põrutas Wilder BT Spordi vahendusel. „Tõestasin sel õhtul, et olen tõeline sõdalane. Temal (Fury) oli karjääri parim ning minul halvim õhtu. Siiski ei suutnud ta mind põrandale lüüa,” ärples Wilder eelseisva kohtumise eel.

Lisaks süüdistas Wilder kaotuses liiga rasket kostüümi, mida ta kandis ringi sammudes ning tema hinnangul ei vastanud reeglitele ka Fury poksikindad.

Fury ja Wilderi kolmanda matši toimumine on olnud mitmel puhul ohus. Teise duelli järel tahtis Fury koheselt järgmise vastase juurde edasi liikuda, kuid samas oli kuulda, et tegelikult on neil ka leping kolmandaks kohtumiseks.

Fury jõudiski juba kokkuleppele Anthony Joshuaga ning koos sooviti maha pidada tiitlite ühendamise matš. See lükkus aga edasi, kuna USA kohtusaalist tuli otsus, mis kohustas Fury’t kolmandaks matšiks Wilderiga. Kaks kanget pidid ringi astuma juba 24. juulil, Fury positiivse koroonaproovi tõttu lukkus see edasi.