Juba praegu on Suurbritannia meedias õhku visatud erinevad spekulatsioonid, keda järgmiste üleminekuakende jooksul ostma hakatakse. Inglismaa meedia teatel saab Newcastle United järgmise kolme üleminekuakna jooksul kulutada umbes 250 miljonit eurot nii, et nad ei lähe vastuollu Finantsilise Ausa mängu reeglitega.

Itaalia väljaande CalcioMercato teatel on Newcastle’i üheks esimeseks sihtmärgiks PSG argentiinlasest ründaja Mauro Icardi.

The Telegraph lisab, et ilmselt on juba jaanuaris võistkonnaga liitumas Burnley keskkaitsja James Tarkowski. Kuna Tarkowskist saab juba suvel vabaagent, siis on ta üsna soodsalt saadaval.

Inglismaa meedia teatel on Newcastle silma peale pannud ka Manchester Unitedi ääreründajale Jesse Lingardile, kes on keeldunud Manchesteri klubi lepingupikendusest.

Loomulikult sihib Newcastle ka peatreeneritoolile värsket verd ning praegune juhendaja Steve Bruce vallandatakse ilmselt peagi.

Inglismaa meedia teatel on üheks kandidaadiks AS Roma ja Donetski Šahtari endine juhendaja Paulo Fonseca. Teiseks tõsiseks kandidaadiks loetakse Brightonis heas tööd tegevat Graham Potterit.

Üheks kuulsamaks töötuks treeneriks on praegu itaallane Antonio Conte. Tema on avalikult aga öelnud, et Newcastle’i töökohat talle huvi ei paku.