Mängu käik: Kontaveit - Trevisan 6:3; 5:2

Avaseti ainsat servimurret nähti Kontaveidi poolt neljandas geimis, kui ta 3:1 juhtima asus. Järgmises geimis oli Eesti esireket ise silmitsi kolme murdepalliga, kuid ta suutis need kõik pareerida. 4:2 peal päästis Trevisan kaks murdepalli. Väga kindlat servi näitas Trevisan kaheksandas geimis, kus kinkis Kontaveidile vaid punkti, kuid see ei takistanud Kontaveidil oma pallingugeimiga setti võiduka lõpuni viimast. Avasetile kulus 43 minutit.

Teise seti neli esimest geimi kulgesid kõik 40:40 tasamänguni, kuid Kontaveit läks servimurretega 2:1, 4:1 ette. Sel hetkel kutsus Trevisan väljakule füsioterapeudi tohterdama oma vasaku jala reit. Peale meditsiinilist pausi tegi ta oma mängu ainsa servimurde ning loobus siis 2:5 kaotusseisus edasi mängimast. Mäng kestis kokku veidi üle poolteise tunni.

32 parema seas kohtub Kontaveit ameeriklanna Alison Riske (WTA 51.) või kanadalanna Bianca Andreescuga (WTA 21.), kes peavad oma kohtumise täna varahommikul.

Statistika:

Mäng täispikkuses:


Enne mängu:

Tegemist on kuuenda väljaku teise mänguga. Avakohtumine algab seal kell 21 (kohalik aeg 11).

Trevisan alistas esimeses ringis Marie Bouzkova (WTA 93.) tulemusega 6 : 4, 6 : 7(8), 6 : 4. Kohtumine kestis naiste tennise kohta väga kaua, koguni kolm tundi ja 52 minutit. Kõigis kolmes setis võttis võitja selgumine aega üle tunni.

Kontaveit läheb tänase võidu korral kolmandas ringis vastamisi kas Kanada tennisisti Bianca Andreescu (WTA 21.) või ameeriklanna Alison Riske'ga (WTA 51.).

Kaia Kanepi kaotas Indian Wellsi turniiri esimeses ringis ameeriklanna Madison Keysile (WTA 50.) 0 : 6, 5 : 7.