Sildaru treenis alates 21. septembrist Šveitsis Saas Fees asuvas Red Bulli lumelaagris. Suurema osa ajast veetis ta hommikuti pipe'i treenides, kuna valdavalt olid tuulised ilmad ning hüppamine oli raskendatud ja pipe'i kasutamise võimalus sügisel on üsna haruldane.

Laagri viimastel päevadel tuul vaibus ja ilmaolud paranesid ning seetõttu otsustati treeningutel rõhku panna hüpetele. Sildarul tulid trikid hästi välja, kuid laupäevase treeningsessiooni viimasel katsel läks tuule järsu tõusu tõttu hüpe pikemaks kui tavapäraselt ning ta kukkus peale maandumist vasakule küljele ning vigastas vasakut pöialt, teatas Eesti suusaliit pressiteate vahendusel.

Koheselt mindi koos Red Bulli füsioterapeudi vastuvõtule, kus esialgselt midagi rõõmustavat ei olnud. Sildaru naases laagrist Eestisse esimesel võimalusel ning koostöös dr. Madis Rahuga avastati vasakul käel pöidla kämblaluu nihkumata murd, mille taastumine võtab aega ligikaudu kolm-neli nädalat.

Sildaru teeb koostööd igapäevaselt dr. Madis Rahuga, et võimalikult kiiresti MK-sarja naasta, kuid esialgselt jääb tal osalemata MK-sarja esimesel etapil ehk Big Airi võistlustel Šveitsis, Churis.