Nimetatud mängijad on vahistatud ja neile on esitatud süüdistus, mille kohaselt petsid nad NBA tervise- ja heaoluprojekti kaudu profiliigalt välja ligi 4 miljonit dollarit.

Süüdistuse kohaselt osalesid mängijad laialt levinud petuskeemis aastatel 2017-2020, mil esitati võltsitud tšekke meditsiini- ja hambaraviteenuste eest, mida tegelikult neile ei osutatud.

Petuskeemi kogusumma oli umbes 3,9 miljonit dollarit, millest mängijad said endale umbes 2,5 miljonit.

Skeemi algatas NBA drafti 11. valik Terrence Williams, kes kasseeris 2017. aastal valeandmete esitamise järel esimese summa, milleks oli 7672 dollarit.

Lisaks Wrotenile ja Williamsile on USA meedia teatel süüdistuse saanud NBA meister Tony Allen ja tema naine Desiree Allen, Milt Palacio, Sebastian Telfair, Antoine Wright, Darius Miles, Ruben Patterson, Eddie Robinson, Gregory Smith, Glen Davis, Jamario Moon, Alan Anderson, Shannon Brown, William Bynum, Melvin Ely ja Christopher Douglas-Roberts.

Spotraci andmetel teenis Wroten Philadelphia Sixersis veedetud aja jooksul 4,5 miljonit dollarit. Ta mängis NBA-s aastatel 2013–2016 ja tegi kaasa 110. mängus.

Kalev/Cramot esindas Wroten hooajal 2018/19. Viimati mängis ameeriklane Badalona Joventudis.