"Hyundai otsus polnud üllatav, aga see oli pettumus Sunineni ja Huttuneni jaoks," kirjutas Iltalehti. Ajaleht toob seejärel välja 20-aastase Solbergi tänavuse hooaja tulemused.

Kui Arktika rallil sai Solberg WRC autoga debüteerides kõrge seitsmenda koha, siis teised tulemused pole nii rõõmustavad olnud. Nii Monte Carlo, Keenia, Rally Estonia, Belgia, Akropolise MM-ralli kui ka Soome MM-etapp lõppesid Solbergi jaoks katkestamisega. Neist neljal tegi Solberg avarii, kahel etapil said saatuslikuks tehnilised probleemid. Lisaks Arktikale on tal tulemus kirjas ka Portugali etapilt, kus ta oli WRC2-s viies.

Nii spekuleeribki Soome meedia, et kui Solbergi kehv vorm peaks jätkuma, võib võimalus tekkida Huttunenil või Suninenil. Kui Huttunen on Hyundaiga juba mitu aastat koostööd teinud, siis Suninen saab Hyundai R5 masina enda käsutusse Kataloonia MM-etapil.

"Soomlased peaksid järgmist hooaega rahulikult ootama. Kui Solberg küpsemise märke ei näita, võib Adamo sõitjate osas muudatusi tegema hakata," leidis Iltalehti.