Petersoni surmast teatati kuulsa võistluse Mr. Olympia ametlikul sotsiaalmeedia kontol. "Suure kurbusega teatame George Petersoni ootamatust lahkumisest. Ta oli tšempion nii laval kui ka selle kõrval," seisis teates. "Tunneme kaasa tema lähedastele ja kõigile, kes imetlesid üht lahkeimat inimest, keda iial oleme tundnud."

Mis täpsemalt Petersoniga juhtus, pole USA meedia teatel teada. Tagamaid avas veidi aga sportlase treener Justin Miller, kes mehe surnukeha leidis.

Miller ja Peterson valmistusid tänavuseks Mr. Olympiaks, mis algab juba täna. Mehed viibisid juba Orlandos, kus treener Petersoni surnukeha hotellitoast leidis. "Olen šokis, hirmul, kurb. Olen täiesti murtud. Minu käed värisevad hetkel, mil seda kirjutan," alustas Miller postitust.

"Jõudsin pärastlõuna paiku [hotelli] tagasi, kuid ma ei saanud George'iga ühendust. Ta ei vastanud ka ukse taga. Turvatöötajate abiga saime ukse avatud, kui leidsime ta põrandalt lamamas," kirjeldas Miller. "Helistasime esmaabisse ning järgisime nende juhiseid. Mõned minutid hiljem jõudsid päästjad kohale, kes teda aga päästa ei suutnud. Tuli välja, et ta oli juba mitu tundi surnud olnud."

"Me ei tea jätkuvalt, mis juhtus. Südamerike või insult? Me ei oska öelda. Saame teada siis, kui lahkamine on tehtud," lisas ta.

Varalahkunud kulturist sai legendaarsel Mr. Olympia võistlusel meeste Classic Physique klassis kolmel aastal kolmanda koha. Samas klassis triumfeeris ta 2019. aastal Arnold Classicul.

"Ei saa ülehinnata, kui traagiline see kaotus on. Peterson oli just jõudmas karjääri absoluutsesse tippu," kirjutas portaal Generation Iron. "Mis aga olulisem, ta oli lahke ja helde inimene."