Nagu eeldada oli, jätkavad Evans ja Rovanperä Toyotas täisprogrammi alusel. Seitsmekordne maailmameister Ogier ja Lappi hakkavad jagama kolmandat Toyota masinat. Missugustel etappidel keegi kaasa teeb, pole veel teada. Kui pikad lepingud Toyota sõitjatega sõlmis, pole avalikustatud.

Seejuures vahetab Ogier tänavuse hooaja järel kaardilugejat. Pikaaegne kaardilugeja Julien Ingrassia lõpetab tänavuse hooaja järel karjääri. Ogier'le loeb edaspidi kaarti Benjamin Veillas.

"Mul on hea meel Esapekka meeskonda tagasi tuua," sõnas Jari-Matti Latvala pressiteate vahendusel. "Ta on tõestanud varasemalt, et suudab võita. Vahepeal on ta palju küpsenud. Tema motivatsioon on laes ja möödunud nädalavahetusel (Soome MM-rallil) tõestas ta oma kiirust."

Seega on WRC tulevase hooaja koosseisud peaaegu paigas. Hyundai teatas eile, et põhisõitjate Ott Tänaku ja Thierry Neuville'i kõrval jagavad kolmandat masinat Dani Sordo ja Oliver Solberg.

Seni Hyundaiga koostööd teinud Craig Breen liitus kaheaastase lepingu alusel M-Sportiga. Esialgu pole ametlikult teatatud, kellest saab Breeni tiimikaaslane. Ralliportaalid kirjutavad, et selleks jääb tänavugi samas meeskonnas sõitnud prantslane Adrien Fourmaux.