New Yorgi ja San Francisco seaduste kohaselt pääsevad avalikele üritustele vaid need üle 12-aastased inimesed, kes on vaktsineeritud. NBA klubide New York Knicksi, Brooklyn Netsi ja Golden State Warriorsi jaoks tähendab see, et koroonaviiruse vastu kaitsepookimata mängijad neid koduareenil esindada ei saa.

ESPNi teatel on Irving siiani vaktsineerimata ning Netsi klubi pole kursis, kas nende staar kavatseb seda teha või mitte. Tal jääks iga kodumängu eest saamata umbes 380 000 dollarit. Aasta peale ulatub kahju 15 miljonini.

Eile pidi Irving vahele jätma ka Netsi esimese treeningu Barclays Centeri koduhallis. Peatreener Steve Nash kommenteeris olukorda napisõnaliselt: "Ma ei ole millegi pärast mures. Kavatseme iga päev töötada. Täna oli meil korralik treening, homme tuleb sama."

Netsi uue hooaja esimene kodumäng on 24. oktoobril Charlotte`i vastu.

Selle nädala alguses tuli uudis, et Warriorsi korvpallur Andrew Wiggins lasi end lõpuks vaktsineerida. Ka 26-aastase Wigginsi puhul oleks rahaline kaotus ulatunud üle kümne miljoni, sest tema aastapalk on 31,57 miljonit dollarit.