Mbappet on meedias pikalt seostatud Madridi Realiga. Hispaania suurklubi tegi suvel prantslase eest PSG-le ka kaks pakkumist, ent Prantsusmaa meeskond lükkas mõlemad tagasi. Samal ajal on PSG püüdnud Mbappe'ga uut lepingut sõlmida, kuid ründetäht on omakorda need pakkumised tagasi lükanud.

"EM-i eel ütlesin PSG-le, et ei soovi lepingut uuendada," rääkis Mbappe L'Equipe'i vahendusel. "EM-i järel ütlesin, et soovin lahkuda. Minu ambitsioon oli, et kõik osapooled saaksid edasi liikuda."

"Ma ei muutnud ka meelt seoses Lionel Messi saabumisega. Ta on suurepärane mängija, aga ma ei tee otsuseid hetkelise impulsi ajendil," jätkas Mbappe. "Jäin PSG-sse ning olen õnnelik. Uuest lepingut on asi siiski kaugel. Nüüdseks pole me klubiga kaks kuud uut lepingut arutanud."

Mbappe kinnitas, et kui ta peaks PSG-st lahkuma, siis ainult Reali. "Lahkumisest rääkides pean silmas Madridi Reali. Teised klubid? Ei," sõnas ta.

Mbappe praegune kontraht PSG-ga kehtib järgmise aasta suveni. Seega saab ta jaanuarist alates teiste klubidega läbirääkimisi pidada ja eellepingud sõlmida.

Hispaania väljaanne El Debate uuris teisipäeval Reali presidendilt Florentino Perezilt, kas klubi jahib jätkuvalt Mbappet. "Jaanuaris on meil uudiseid Mbappest. Loodame. et 1. jaanuariks on Mbappe olukord lahenenud."

Perez täpsustas hiljem RMC Sportile jägnevalt: "Minu sõnu temast on valesti tõlgendatud. Ütlesin, et peame ootama järgmise aastani, et saaksime uudistest rääkida. Austame väga PSG-d."