12.16. jaanuarini toimuvad Tondiraba jäähallis ka Euroopa meistrivõistlused.

1999. aastast toimuvad nelja maailmajao meistrivõistlused pidid toimuma Hiinas Tianjis, kes sellest aga koroonapandeemia tõttu loobus. Ühtegi sooviavaldust teistelt ISU liikmesriikidelt selle korraldamiseks aga ei laekunud ning pärast läbirääkimisi Eesti uisuliiduga otsustati see pidada EM-iga samal areenil.

Nelja kontinendi meistrivõistlused on tippudele sisuliselt viimane võimalus end proovile panna enne 4. veebruaril algavaid Pekingi taliolümpiamänge.

"Eesti uisuliit on teadlik kahe suurvõistluse ettevalmistusprotsessi keerukusest ja vastutusest, kuid nõusoleku põhjuseks oli suurürituseks valmisolek ja fakt, et ERR-il ja jäähallil ei olnud konkureerivaid suurüritusi. Samuti on mõistetav tagada kõikidele parimatele uisutajatele maailmas võrdsed tingimused enne Pekingis toimuvaid olümpiamänge," seisis Eesti uisuliidu pressiteates.

"Oleme alustanud ISU-ga organisatsioonilisi ja finantsilisi läbirääkimisi ning suure tõenäosusega kujuneb Tallinn jaanuaris 2022 iluuisutamise pealinnaks."

Nelja kontinendi meistrivõistlused (Ameerika, Aasia, Okeaania, Aafrika) on oma tähtsuselt võrdne EM-iga. Osavõtvaid riike on 1214 ringis ja sportlasi orienteeruvalt 100.