Täna VTB Ühisliiga mängus Saratovi Avtodori vastu 17 punkti toonud ja 12 resultatiivset söötu andnud Lewis mängis 28 minutit kubemelihase venituse kiuste.

"Venitasin lihast treeningul vahetult enne (reedest) mängu Riia VEF-iga. Olen ennast tundnud umbes 60-protsendiliselt. Seis läheb paremaks, kuigi graafik on väga tihe ja sellel on oma mõju. Füsioterapeudid teevad kõik, et asi paremaks läheks," rääkis Lewis Delfile.

"Tahan mängida, mitte istuda. Võrreldes reedese mänguga tundsin ennast juba selgelt paremini. Alguses ei tundnud ma põhimõtteliselt üldse valu. Teise poolaja lõpus venitasin lihast uuesti ja siis läks endast maksimumi andmine juba raskemaks," lisas ameeriklane.

Kalev/Cramo sõidab homme hommikul Prantsusmaale Strasbourg'i, kus kolmapäeval peetakse esimene FIBA Meistrite liiga põhiturniiri matš.

"Pärast Prantsusmaale jõudmist saan ravi, et kolmapäeval platsil olla. Loodan, et järgmiseks nädalaks olen uuesti 100 protsendi peal," sõnas Lewis.

Kalev kaotas Avtodorile kodusaalis 93:97 ja jätkab Ühisliigas võiduta.

"Mängu alguses tegutsesime kaitses hästi. Rääkisime väljakul ja püüdsime auke lappida. Mida aeg edasi, seda rohkem vigu tegema hakkasime. Avtodor tegi head tööd ja kasutas need eksimused kohe ära. Peame suutma kaitses 40 head minutit kokku panna," ütles Lewis.

Mängujuhi sõnul pole Kalev/Cramo olukord tähtsate mängude eel siiski lootusetu.

"Kutid on heas vormis. Loomulikult tunneme puudu (vigastatud) Kamari Murphyst, kes on korvi all suur jõud. Samas täna tõusis Nurx (Rauno Nurger) esile. Ma ei näe põhjust suureks muretsemiseks. Praegu on alles hooaja algus. Usun, et saame asjad korda, mõne hea võiduseeria ja siis on kõik jälle õnnelikud."