Toyota Yaris WRC masinat Soome MM-ralliks rentinud Esapekka Lappi sai kodustel teedel neljanda koha. "Esapekka esitus oli väga hea. Sihtisime kohta esiviisikus ja ta tuli neljandaks," rääkis Latvala portaalile Rallit.fi. "Olen tema kiiruses veendunud."

Kuigi Toyota pole ühegi sõitjaga veel ametlikult lepingut pikendanud, jätkavad kõikide eelduste kohaselt põhisõitjatena Elfyn Evans ja Kalle Rovanperä. Sebastien Ogier lööb tuleval hooajal kaasa pooliku programmi alusel. Latvala kinnitas, et loodab näha Ogier'd jagamas kolmandat autot just Lappiga.

"Näen, et Esapekka oleks meie jaoks hea sõitja. Nomineerin ta jaapanlastele, aga Jaapanis tehakse siiski lõplik otsus sõitjate osas," viitas Latvala Toyota peakontorile. "Saan aga kinnitada, et nomineerin just Lappi. Olen tema tööga väga rahul. See näitas, et ta sobiks hästi Ogier' kõrvale."

Latvala lubas ühtlasi, et Toyota sõitjate koosseis saab paika oktoobrikuu jooksul. Seejuures pole ka Latvalal endal Toyotaga uueks aastaks veel lepingut. "Meil ​​on olnud esialgsed arutelud, kuid lepingut pole veel allkirjastatud," sõnas Toyota tiimi pealik Soome ralli eel.