Limoges mängis laupäeval Prantsusmaa kõrgliiga avavoorus Nanterre'i võistkonnaga. Vene Limogesi koosseisu veel ei kuulunud. Limoges kaotas põnevuskohtumise võõrsil 87:88 (20:25, 21:21, 24:13, 22:29).

Vene koduklubi jätkab hooaega teisipäeval, kui võõrustatakse JL Bourgi.

Kristian Kullamäe koduklubi San Pablo Burgos sai Hispaania kõrgliigas teise järjestikuse võidu, alistades 81:70 (25:14, 24:12, 21:21, 11:23) Andorra MoraBanci. Kullamäe sel hooajal esmakordselt aga Burgose koosseisu ei mahtunud - see on seotud ameeriklasest tagamehe Alex Renfroe meeskonnaga liitumisega.

Burgos on hooaega alustanud kahe võidu ja kahe kaotusega. Andorra on kaotanud kõik neli senist kohtumist. Eestlase koduklubi jätkab hooaega esmaspäeval, kui Meistrite Liigas võõrustatakse Besiktast (Türgi).

Itaalias liigas pääses Kaspar Treier väljakule neljaks minutiks, kui tema meeskond Sassari kaotas võõrsil Brindisile 80:89. Treier ühtegi statistilist näitajat kirja ei saanud. Sassaril on tabelis üks võit ja üks kaotus. Henri Drell ja Pesaro peavad oma põhiturniiri teise kohtumise kolmapäeval.

Saksamaa liigas peeti samuti nädalavahetusel teise vooru kohtumisi, kuid Janari Jõesaar ja Maik-Kalev Kotsar olid mänguvabad - Bayreuth ja Hamburg peavad oma teise mängu teisipäeval omavahel.