Nende kohtumine saab olema keskkaalu (kuni 83,9kg) matš. Tsirkunov võttis alla umbes 9 kg, kuna võistles enne poolraskekaalus (kuni 93kg).

Otseülekannet Las Vegasest kannavad laupäeva öösel vastu pühapäeva alates 2.00-st üle telekanal TV3 Sport ning järgmise generatsiooni teleteenus Go3.

34-aastane ja 191 cm pikk Tsirkunov on sündinud Riias, elab nüüd Torontos ning omab ka Kanada kodakondsust. Viimasest kuuest matšist on ta võitnud vaid kaks. Selle aasta märtsis kaotas ta ameeriklasele Ryan Spannile. Kaks aastat tagasi alistas ta austraallase Jimmy Crute’i, kes eelmisel aastal nokauteeris leedulase Modestas Bukauskase. Tsirkunovil on MMA võistlustelt 15 võitu (viis nokaudiga) ja kuus kaotust.

32-aastane ja 185cm pikk Krzysztof Jotko on viimasel ajal esinenud soliidselt. Viimasest neljast matšist on ta võitnud kolm. Samas viimases matšis kaotas ta taas Sean Stricklandile USAst.

Õhtu peamatšis otsustavad kaks brasiillast, Thiago Santos ja Johnny Walker, kumb on tugevam. Lahing saab toimuma raskekaalus.

37-aastane ja 188 cm pikk Santos on UFC edetabelis viies, kuid on kaotanud viimased kolm matši. Brasiillane võitles eelmisel aastal ka tiitli eest, kuid kaotas dramaatilise matši kohtunike otsusega ameeriklasele Jon Jones’ile.

Santos on võitnud 21 MMA matši (15 nokaudiga) ja kaotanud üheksa.

28-aastane ja 198 cm pikk Walker on UFC edetabelis kümnes. Tal on 18 võitu (15 nokaudiga) ja viis kaotust. Walker nokauteeris Tsirkunovi 2019. a märtsis.

Mõlemad brasiillased on sarnasel tasemel ja tugevate käelöökidega, seega peaks tulema väga põnev duell.