Sporting ei kaotanud kahe kuu jooksul ainsa naiskonnana punkte, kui kirja saadi kaheksa järjestikust võitu. Harendi juhendamisel alistati augusti alguses 4:0 Lasnamäe Ajax ning 4:1 Tuleviku ja Suure-Jaani ühendnaiskond. Seejärel saadi kirja oluline võit, kui koduväljakul õnnestus alistada tabeliliider FC Flora 1:0, vähendades vahe liidriga ühepunktiliseks.

Lisaks oldi augustis 1:0 üle Pärnu Vaprusest ja 7:0 Tartu Tammekast. Septembrikuu jooksul Sportingu hoog ei vähenenud, kui taaskord võeti 4:0 võit Ajaxi üle, alistati ühendnaiskond 3:1 ja Põlva Lootosest oldi üle tulemusega 2:0.

Sportingu ründaja Katriin Saulus panustas naiskonna edusse märkimisväärselt, kui teenis mänguaega kõigis kohtumistes ning sai selle aja jooksul kirja seitse väravat. Ühtlasi oli tema tabamuse autoriks tähtsas kohtumises Floraga, kus õnnestus kirja saada minimaalne võit.

Kuu parimaid mängijaid ja treenereid tunnustab alates 2018. aastast kinkekaartidega juveeli- ja kellakauplus Goldtime. Sel hooajal jagatakse parimate auhindu naiste Meistriliigas, Premium liigas ja Esiliigas.