Viimati möödunud pühapäeval VTB Ühisliigas Peterburi Zenitile kaotanud Cramot ootab nüüd ees tihe mängugraafik. Kui täna heideldakse VEF-iga, siis esmaspäeval võõrustatakse VTB raames Saraatovi Avtodori. Juba kolmapäeval ootab võõrsil ees Meistrite Liiga matš Strasbourgiga.

"Suhteliselt tavapärane ettevalmistus on seni olnud," rääkis kalevlaste abitreener Indrek Reinbok VEF-iga mängu eel Delfi Spordile. "Mõnel mehel kergelt midagi logiseb, aga mänguks putitame üles. Eeltöö on (mänguks) tehtud."

Kalevlaste treeningutega on nüüdseks liitunud ka lätlane Marcis Vitols, kes taastus käelõikusest. Täna õhtul võib lätlast ka platsile oodata. "Eelnevates mängudes on mõnel mehel logisevad kohad tekkinud. Midagi eriti mainimisväärt pole, see on tavapärane asi," lisas abitreener mängijate tervisliku seisu kohta.

Kas tiheda mängugraafiku sees jääb aega ka tavapäraste trennide jaoks või kuulub vahepealne aeg uueks kohtumiseks valmistumiseks? "Oleme tegelikult hooajasiseses rütmis sees. Kui üks mäng lõppeb, tuleb kohe kiire kokkuvõte teha ja alati ka juba järgmisele matšile mõelda," sõnas Reinbok. "Vahel on meil mängudel kaks päeva vahet, mõnel juhul aga ainult üks ja siis tuleb kohe reisida. See kõik vajab etteplaneerimist."