Kohalik ärimees ning Ferrari ettevõtte kaasomanik Piero Ferrari pälvis kolmapäeval Itaalia olümpiakomiteelt maineka Mecenate dello Sport auhinna ehk kohaliku spordi patrooni auhinna.

Auhinnatseremoonial andis Ferrari Itaalia meediale intervjuu, kus uuriti temalt ka 2013. aastal mäesuusatamise õnnetuses tõsise ajutrauma saanud Schumacheri seisundi kohta. "Mul on olnud au võõrustada Schumacherit oma kodus. Jõime koos pudeli punast veini ära," meenutas itaallane Gazzetta dello Sport vahendusel.

"Ta nautis selliseid intiimseid ja rahulikke hetki. Ta oli otsekohene, täpne ja loogilise mõtlemisega inimene," jätkas Ferrari, kes kommenteeris seejärel ka sakslase seisundit. "Mul on kahju, et räägime temast praegu nagu surnud inimesest. Ta ei ole surnud, ta on jätkuvalt meiega. Ta lihtsalt pole võimeline teistega suhtlema."

Ferrari rääkis ka vormelilegendi pojast Mick Schumacherist, kes tänavu F1-s debüüthooaega teeb. Ettevõtja avaldas kahetsust, et noor Schumacher peab võistlema tänavuse hooaja kõige kehvema tiimi ehk Haasi masinaga. "Nad keskenduvad 2022. aastale. Ferrari aitab samuti Haasi," rääkis itaallane Haasi tiimist, mis kasutab vormelil Ferrari jõuallikat. "Loodetavasti suudame talle teiseks hooajaks pakkuda masina, millega ta saab ka võimeid näidata."