Flora peatreener Jürgen Henn avaldas, et Seppik oli tundnud rinnus valu, kuid üsna pea tuli meditsiinipersonalilt sõnum, et südamerabandusega siiski tegu ei ole ja mees hingab iseseisvalt.

"Markkus tundis rinnus valu ja kukkus korraks põlvili. See on meedikutele ja kõigile halb märk. Kõrvalt vaadates, kui situatsiooni ei näe ja arvestades, mis EM-il toimus (viide Christian Erikseniga juhtunule), siis see on korraks šokk. Õnneks tuli kiiresti sõnum, et on selles mõttes stabiilne. Kuna alguses oli teadmatus, siis õnneks saime peagi sõnumi, et südamerabandust ei olnud. Ta hingas iseseisvalt. See oli see positiivne," rääkis Henn.

"Korraks oli seesmine ärevus. Kui meditsiiniliselt personalilt tuli rahustav sõnum, siis sai mängule lainele tagasi minna. Veidikese aja pärast kinnitati üle, et olukord on stabiilne, siis see aitas rahuneda. See sõnum läks ka meestele väljakul."

Kuna pärast Christian Erikseni kokku varisemist suvisel EM-finaalturniiril oli taolistest asjadest meeskonna sees räägitud, suutsid mängijad ja abipersonal hoida ärevatel hetkedel külma närvi.

"Meil oli läbi räägitud, mis kellegi rollid on ja see aitas hoida rahulikku meelt," sõnas Henn.

Teine keskkaitsja Märten Kuusk lisas: "Kogemus EM-ilt oli olemas. Mängijate ülesanne on kiiresti reageerida. Tervis on elus kõige olulisem ja kutsuda meditsiiniline personal. Nemad oskavad kõige paremini tegutseda. Õnneks läks hästi."

Mis täpselt juhtus? Dramaatilised sündmused, mis leidsid aset umbes 68. minutil. Flora tegi korraga kaks vahetust, kuid samal ajal kukkus väljakule pikali florakate keskkaitsja Markkus Seppik. Noor keskkaitsja vajus vasakule küljele ning kiiresti kutsuti väljakule meditsiiniline personal.

Kaasmängijad tabasid kiiresti ära, et olukord on tavapärasest hullem ning koheselt läksid florakad märku andma ka platsi ääres seisnud kiirabibrigaadile. Meedikuid asus tagant kiirustama ka Partizani kapten Lazar Markovic.

Arstid jooksidki kiirelt üle muru Seppiku juurde ning peagi järgnes murule ka kiirabiauto. Vasaku külje peal lebanud Seppik tõsteti koheselt samamoodi ka kanderaamiga kiirabiautosse ning toimetati staadionilt minema. Peagi tuli info, et Seppiku seisund on stabiilne ja ta viidi EMO-sse. Kohtumise järel kinnitaski Henn, et südamerabandusega tegu ei olnud ning mängija seisund on stabiilne.