Mängu esimesed ohtlikud olukorrad lõi pigem kiirrünnakutest Flora. 8. minutil läks Konstantin Vassiljevi kauglöök napilt väravast mööda ja 9. minutil üritas kavala ülepealöögiga Partizani väravavahti üllatada Rauno Alliku.

20. minutil muukis Partizan aga Flora värava lahti, kui Henrik Ojamaa ebatäpsest söödust Markus Soometsale pääses Partizan kiirrünnakul paari puutega Flora kasti. Ricardo Gomese lähilöögi suutis Matvei Igonen enda ette tõrjuda, kuid kapten Lazar Markovici pealöök lendas väravavõrku.

42. minutil oli Markovic taas resultatiivne, olles realiseerinud Partizani järjekordse kiirrünnaku madala kauglöögiga, mis võttis Soometsast Igoneni jaoks ebamugava rikošeti.

Flora jaoks kõige ärevamad hetked leidsid aga aset 70. minuti paiku, mil vahetuste ajal viskas end murule pikali keskkaitsja Markkus Seppik, kes toimetati kuue-seitsme minutiga kiirabiautosse. Seniste teadete kohaselt on mängija seisund stabiilne ja vastavat infot kinnitasid meedikud Florale kohtumise ajal mitmel korral.

Flora jätkab Konverentsiliiga alagrupiturniiri kahe kaotusega. Teises B-alagrupi kohtumises võitis belglaste Gent 2:0 Küprose klubi Anorthosist. Gent ja Partizan jätkavad turniiri täiseduga.

Flora jaoks jätkub Konverentsiliiga 21. oktoobril võõrsilmänguga Anorthosise vastu.

Tänase kohtumise eel on Florale suurimaks tagasilöögiks esiründaja Rauno Sappineni õlavigastus. Tänavu suvel eurosarjade eelringides kaheksa kohtumisega kaheksa väravat kirja saanud Sappinen vigastas õlga nädalavahetuse liigamängus Viljandi Tuleviku vastu.

„Õlavigastus tähendab, et kontaktsete treeningutega liitumine sõltub otseselt paranemisest. Täpset taastumist on raske öelda. Loodame muidugi, et Rauno on võimalikult kiiresti tagasi. Esialgne miinimum on kaks-kolm nädalat ajani, kui ta saab taas treeningutega liituda,” rääkis Flora peatreener Jürgen Henn mängueelsel pressikonverentsil.

Tipuründes võtab Sappineni koha tõenäoliselt üle Rauno Alliku. Flora pidi eurokohtumises viimati Sappinenita hakkama saama mullu Euroopa liiga play-off’is, kui vastamisi mindi Zagrebi Dinamoga.

Partizani kõige kuulsamaks mängumeheks on 27-aastane ääreründaja Lazar Markovic. 2013. aastal siirdus Markovic kaheksa miljoni euro eest Lissaboni Benficasse ning juba aasta hiljem ostis Liverpool ta 25 miljoni euro eest endale. Markovic sai avahooajal Liverpooli eest kõikide sarjade peale kirja 34 mängu ja kolm väravat. Kuna oodatud läbilöök jäi tulemata, siis järgnesid laenulepingud Istanbuli Fenerbahce, Lissaboni Sportingu, Hull City ja Brüsseli Anderlechti ridades. Järgnes tasuta klubivahetus Fulhami ning 2019. aasta septembris naasis Markovic oma kasvatajaklubisse.

Tuntumate kohalike tegijate sekka kuulub on veel Dortmundi Borussia endine keskväljamees Miloš Jojic, kes on samuti nüüdseks liitunud oma kasvatajaklubiga.

Rünnakul on põhijõuks Roheneemesaartelt pärit Ricardo Gomes, kes on Serbia liigas löönud sel hooajal 10 kohtumisega 12 väravat. Lisaks saavad nad rünnakul väljakule saata Ungariga suvisel EM-il käinud Filip Holenderi. Poolkaitses tõmbab aga niite Iisraeli koondises 81 mängu pidanud Bibras Natho. Tema sugulaseks on FCI Levadia mängumees Amir Natho.