Koduväljakul mänginud Benfica pääses juhtima juba 3. minutil, kui skoori avas Darwin Nunez. Teise poolaja keskel, kui Barcelona ründas maruliselt, karistas Rafa Silva külalised ära ja tegi seisuks 2:0. Lõppseisu vormistas Nunez, kes lõi oma teise värava penaltist. Barcelona patuoinaks oli Sergino Dest, kes tõrjus VARi hinnangul vastaste pealöögi käega.

Teises sama alagrupi mängus purustas Müncheni Bayern külla sõitnud Kiievi Dünamo 5:0 ja juhib nüüd täiseduga. Kaks väravat lõi täna Robert Lewandowski.

Kui Bayernil on 6 punkti, siis Benfical 4, Dünamol 1 ja Barcelonal endiselt 0 punkti. Varem pole Barcelona - kelle treeneri Ronald Koemani tool kõigub väga kõvasti - kunagi eurosarja kahe kaotusega alustanud.

Õhtu ühes eeldatavas põnevuskohtumises läksid Torinos vastamisi kohalik Juventus ja tiitlikaitsja Londoni Chelsea. Avavoorus võidu võtnud meeskondade lahingu võitis Juventus Federico Chiesa väravast 1:0. Ainus tabamus sündis teise poolaja avasekunditel, kui Chiesale andis hea söödu Federico Bernardeschi.

F-alagrupis tegi vigade paranduse Manchester United, mis oli avamängus kaotanud Young Boysile eduseisust 1:2. Täna kohtus United kevadise Euroopa liiga finaali kordusetenduses Villarealiga ning kuigi jäi 0:1 taha, võttis lõpuks 2:1 võidu.

Inglaste võiduvärava lõi viiendal lisaminutil Portugali äss Cristiano Ronaldo, kes kõmmutas karistusalast terava nurga alt palli võrku pärast Jesse Lingardi söötu. Teise poolaja alguses oli Paco Alcacer külalised ette viinud ja seitse minutit hiljem Alex Telles võimsast kauglöögist viigistanud.

Ronaldo arvel on Meistrite liigas rida rekordeid - muu hulgas alates eilsest ka enim mänge (178). Siiani jagas ta seda tippmarki Iker Casillasega.

TÄNASED MÄNGUD:

E-alagrupp

22.00 Müncheni Bayern - Kiievi Dinamo 5:0
22.00 Benfica - FC Barcelona 3:0

F-alagrupp

19.45 Atalanta - Young Boys 1:0
22.00 Manchester United - Villareal 2:1

B-alagrupp

22.00 Wolfsburg - Sevilla 1:1
22.00 Salzburg - LOSC Lille 2:1

H-alagrupp

19.45 Peterburi Zenit - Malmö 4:0
22.00 Juventus - Chelsea 1:0