Avakohtumises pidasid tartlased meistriliigameeskonnaga sammu pisut enam kui poolaja, kuid siis sai Raasiku/Mistra kindla, 15-väravalise edu. Nädalavahetusel Balti liigas kaks võitu noppinud raasikulased vastasele allahindlust ei teinud ning alustasid põhikoosseisus. Esimesed minutid möödusid küllalt võrdses heitluses, neljandal minutil juhtisid külalised 3:2.

TÜ seisis hästi kaitses, ent rünnakul kippusid visked vastaste blokki või väravaraamidest väljapool maanduma. Raasiku sai korduvalt kiirrünnakuid ning tagaliinist hakkasid pommitama Martin Nerut ja Rauno Kopli. 13. minutil pääsesid külalised ette 7:2 ja kuus minutit hiljem 12:4.

Pooled Raasiku väravatest olid selleks hetkeks sündinud kiirrünnakutest. Enrico Anton kasvatas edu juba kümne väravani, siis tabasid võõrustajate poolel järjest Jürgen Adamson ja Mihkel Keldoja. Vahe võinuks olla väiksemgi, kuid Raasiku puurivaht Karel Hermas tõrjus nii Rando Seini kui ka Adamsoni karistusviske.

Poolajavileks sai Raasiku ette 17:6, kui järjekordse kiirrünnaku realiseeris 17-aastane Arno Vare. Teise pooltunni algul sattus pidurdamatusse hoogu Kopli ja ehkki TÜ suutis rünnakuid paremini lõpplahenduseni viia kui avapoolajal, libises külalismeeskond üha kaugemale eest.

Raasiku/Mistra sai lõpuks 37:18 võidu ja kahe mängu kokkuvõttes läks siit paarist edasi 34-väravalise paremusega. Kopli viskas 11, Vare seitse ning Anton ja Rauno Aus kolm väravat. TÜ kasuks tabasid Keldoja, Sein ja Tõnu Jõks neli korda.

Lisaks raasikulastele on veerandfinaalis loosi tahtel koha kindlustanud HC Tallinn, Viljandi HC, Põlva/Arcwood ja Valga Käval. Ülejäänud kolm kaheksandikfinaali korduskohtumist toimuvad järgmise kaheksa päeva jooksul.

Eesti karikavõistluste kaheksandikfinaalide korduskohtumised:

29.09. 19:00 HC Kehra/Horizon Pulp&Paper – HC Viimsi (avamäng 36:25)

3.10. 17:00 HC Tallinn 2 – Põlva Coop (avamäng 24:25)

6.10. 19:00 Põlva Serviti – SK Tapa (avamäng 36:22)