Teichmann alustas kohtumist kindlalt, kui läks avasetti 5:0 juhtima. Kanepi suutis aga raskest seisust välja tulla ning viigistada seisu 5:5 peale. Avaseti saatus otsustati kiires lõppmängus, mille šveitslanna võitis 7:3.

Teises setis pääses Teichmann murdega peale 4:2. Kanepi suutis vastata servimurdega ning viigistada seisu. 5:5 seisul murdis vastane ka teist korda Kanepi pallingu ja võitis seti 7:5. Kohtumine kestis kokku üks tund ja 44 minutit.

Teichmann kohtub järgmises ringis poolatari Magda Linettega (WTA 54.), kes sai 6:1, 6:4 jagu ameeriklannast Coco Vandeweghest.

ENNE MÄNGU:

Kanepi (36) on suutnud endast 12 aastat nooremat Teichmanni mõlemas senises mängus võita, kuid need kohtumised jäävad juba aastate teha. Viimati oldi vastamisi 2018. aastal US Openil.

16. asetusega Teichmanni ja Kanepi matši võitja järgmine vastane tuleb paarist Magda Linette (WTA 54.) - Coco Vandeweghe (WTA 143.).

Möödunud nädalal Ostrava WTA turniiri võitnud Anett Kontaveit on samuti Chicagos võistlustules. Ta heitleb teisipäeva õhtul avaringis ameeriklanna Madison Brengle'iga (WTA 90.). Delfi TV teeb ka sellest kohtumisest otseülekande.