Vormel 1 etapi Sotšis pööras pea peale sõidu lõpus sadama hakanud vihm. Norris ja teist kohta hoidnud Hamilton olid teistelt 40 sekundiga eest ära sõitnud, nende enda vahe oli vaid mõned sekundid. Rehvivahetus tundus olusid arvestades möödapääsmatu, kuid samas liiga riskantne.

Mercedes riskis, kuigi Hamilton esimese kutse peale boksiteele ei keeranud. McLaren kutsus Norrist vahepealseid rattavarje alla panema kaks korda, kuid noor mees saatis inseneri pikalt.

Peagi oli selge, et slick-rehvidega "uisutamisest" ei tule midagi välja. Hetkeks, kui Norris lõpuks boksi keeras, oli ta langenud juba kaheksandale kohale. Viimasel ringil möödus britt Kimi Räikkönenist ja lõpetas seitsmendana.

"Olen ilmselgelt rahulolematu. Mõnes mõttes murtud," ütles Norris peale sõitu. "Tegime otsuse välja jääda ja jäime sellele kindlaks, mis muidugi osutus valeks."

"See otsus oli sama hästi nii minu kui ka tiimi oma, kuigi nad olid rohkem seda meelt, et ma peaksin boksi tulema ning mina otsustasin välja jääda."

"Olin alguses enesekindel. Tundus, et teen selle ära. Tundsin, et teen kõik, mis suudan, isegi kui olukord keeruliseks läks. Tegin paar viga, aga hoidsin Lewise selja taga. Enne kui Lewis boksi tuli, tundsin, et nende rehvidega saab perfektselt hakkama. Mulle öeldi, et vihma kogus jääb samaks, aga ilmselgelt läks märjemaks kui me tiimina ootasime."

Pärast sõitu sai Norris kohtunikelt hoiatuse boksitee valgest joonest üle sõitmise eest. Taoline boksis mööda sõitmine ja tagasi õigele teele manööverdamine toob tavaliselt kaasa ajakaristuse, kuid kohtunikud pidasid keerulist ilma kergendavaks asjaoluks.

Sotši GP võit tähistas Hamiltoni karjääri 100. etapivõitu. Teiseks tuli viimaselt kohalt startinud Max Verstappen, kolmas oli Ferrari piloot Carlos Sainz juunior.