"Esimesed 25 minutit oli eile Cocksi vastu meie poolt hea. Peale seda tegime tehnilist praaki, mille Cocks osavalt ära kasutas. Kui mängiksime ilma rohke tehnilise praagita, siis õnnestuksime. Läheme pidevalt samm-sammult paremaks ja eesmärk on mängida 60 minutit hästi," lausus HC Tallinna taanlasest peatreener Bo Østergaard.

Kohtumise parimaks valiti Cocksi serblasest vasaksisemine Ivan Mosic. "Tallinna võistkond oli minu jaoks positiivne üllatus ja nad mängisid hästi. Teine poolaeg oli meilt parem," sõnas Hispaania tippklubist Ademar Leonist hooaeg tagasi Riihimäele siirdunud Mosic.

Soome võistkonnad kahel päeval järjest ei mängi. Tallinlased jäid täna alla Grankulla IFK-ile 20:27. "Meil hetkel ei jätku jõudu mängimaks kahel järjestikusel päeval. Meil on kolm mängijat erinevatel põhjustel puudu ning seetõttu läheb nende lisandumisel olukord kergemak," lisas Østergaard.

"Võitsime tänu tugevale kaitsele. Lisaks väga heale kaitsele tegi täna väravas ilmselt elu parima mängu meie väravavaht Atte Pakarinen," rääkis GrIFK peatreener Mikael Källman.

HC Tallinn on Soome meistriliigas lisaks ühele võidule saanud kolm kaotust.