Sprindisõit: Vips startis sprindisõidule teiselt kohalt, parim stardikoht kuulus britile Dan Ticktumile (Carlin). Stardijärjekord selgus eilse kvalifikatsiooniga, kus Vips oli üheksas ja Ticktum kümnes. Sprindiks pööratakse eelsõidu esikümme teatavasti pea peale.

Ticktum ja Vips hoidsidki kogu sõidu vältel kindlalt kahte esimest positsiooni. Lõpuks kaotas Vips Ticktumile 4,4 sekundiga. Kolmandaks tuli Robert Schwartzman (Prema, +6,6). Kolmandalt positsioonilt startinud Vipsi tiimikaaslane Liam Lawson sõitis kuuendal ringil seina ja pidi katkestama.

"Kui kuivalt osalt kõrvale sattuda, on rada väga libe. Üldiselt oli tempo hea, aga tegin selgelt liiga palju vigu. Sellistes oludes on apsakad kerged tekkima. Kaotasin iga kord üks-kaks sekundit," rääkis Vips pärast võistlust.

Põhisõit: üheksandalt kohalt startinud Vips tõusis esimese ringiga kaks kohta. Hästi alanud võistlus lõppes eestlase jaoks kuuendal ringil, kui ta tuli tehniliste probleemide tõttu boksi ja katkestas.

Esikoha sai Oscar Piastri, kes jätkab 178 punktiga ka sarja üldliidrina. Vips on 102 punktiga kuues, temast läks mööda põhisõidu teisena lõpetanud Theo Pourchaire.