Võistluse pikima etapi võitis itaallane Leonardo Marchiori (Androni Giocattoli – Sidermec; 4:50.08), alistades uusmeremaalase Aaron Gate’i (Black Spoke Pro Cycling Academy) ja belglase Milan Fretini (Lotto – Soudal U23).

"Sõidu alguses oli kohe aru saada, et sõit tuleb väga “lahtine”. Esimesed 100 kilomeetrit oli täisgaasil ja rünnak rünnaku otsa," kirjeldas Pajur võidusõitu. "Osalesin aktiivselt kaasa, kuna tegelik eesmärk oli täna väikese pundiga eest ära saada. 110. kilomeetril sai väike punt minema ja peagrupis võeti korra rahulikumalt. Ausalt öeldes olin täiesti kapsas ja kuni sõidu lõpuni üritasin lihtsalt pundis ära kesta. Enne finišit olin heal positsioonil, aga pidin juba 600-700 meetri pealt sprintima hakkama, et mitte karpi jääda. Tulin üle joone neljandana, aga võit oli tegelikult väga lähedal."

Kokkuvõttes jätkab liidrina prantslane Thibault Ferasse (B&B Hotels p/b KTM). Talle järgnevad kaasmaalane Valentin Retailleau (AG2R Citroen U23 Team; +0.02) ja hollandlane Nick van der Lijke (Riwal Cycling Team; +0.04). Pajur on 47. positsioonil, kaotades võitjale kaheksa minuti ja 43 sekundiga.

Velotuuri kuuendal etapil ootab rattureid 164,5 kilomeetrit. Mitmepäevasõit lõpeb pühapäeval.