Võttes arvesse, et tähtsaim noorte põhiturniir toimub avalike ürituste läbiviimiseks piiravate meetmete alusel, kasutab Eesti Poksiliit kõik võimalused, et luua igas vanuses poksi fännidele võimalusimeistrivõistlusi vaadata nii Narva Spordikeskuses kui ka ja veebi kaudu Eesti Poksiliidu lehel.

Esimenevõistluspäev algab veerandfinaalidega reedel kell 16.00. Poolfinaalvõitlused toimuvad laupäeval alates kella 13.00-st ning pühapäeval samuti alates kella 13.00-st kohtuvad ringis meistrivõistluste finalistid.

“Eesti meistrivõistlused on meie sportlaste jaoks kõige olulisem sündmus. Just nende võistluste tulemuste põhjal moodustatakse Eesti koondised eelseisvateks Euroopa ja maailmameistrivõistlusteks," ütles Eesti Poksiliidu peasekretär Jelena Kalbina.

Kõik üle 18-aastased inimesed, kes soovivad meistrivõistlustele tulla, peavad esitama vaktsineerimistunnistuse, läbipõdenud COVID-19 haiguse tõendi või negatiivse testi tulemuse. Meistrivõistluste korraldajad korraldavad testimist kohapeal, kuid selline protseduur on tasuline
(testi maksumus on 5 eurot). Tuleb arvestada, et on mõistlik tulla aegsasti, sest võimaliku testimise järjekorra tõttu võib see protsess aega võtta.

Mullu jälgis Narvas Eesti meistrivõistlusi poksis ainuüksi üle 5000 pealtvaataja. Ja publiku saal oli siis esimesest kuni viimase päevani täis. Sissepääs võistlusele on kõigile pealtvaatajatele tasuta.