Avatseremoonial tervitasid purjetajaid regati direktor Ott Kallas, Eesti Jahtklubide Liidu president Kalev Vapper ning Haven Kakumäe arendusjuht Risto Kaarma. Sõnavõttudega tervitati purjesportlasi nii Eestist, Soomest kui ka Lätist, kes on tulnud oma oskusi sügisesse Eestisse proovile panema. Avatseremoonia kuulutati lõppenuks ning võistluspäevad alanuks, kui Eesti Jahtklubide Liidu lipu tõmbas masti olümpiasportlane Karl-Martin Rammo.

Esimese päeva lõpuks kujunesid erinevate võistlusklasside esikolmikud järgnevalt:

Laser Radial klassis läks esikoht Robin Juulile (TJK) , teisele kohale tuli Kaspar Raus (ROPK), ning kolmanda koha saavutas Richard Marcus Arge (KJK).

Laser Standard võistlusklassis purjetas esikohale Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK), tema järel finišeerus Tavo Annus (ROPK) ning päeva kolmanda koha teenis omale Martin Aruja (ROPK).
RS Feva purjetajate seast olid parimad Andrias Sepp ning Liise Väliste (PJK), teisele kohale tulid Martin Rahnel ja Ott Richard Hääl (PJK); ja auväärne kolmas koht läks meeskonnale Joonas Ata Saks ning Gretel Kurgpõld (ROPK).

29er võistlusklassis oli tuli sel korral parimaks Mia Marin Lilienthal ning Hanna Tuulas (KJK), nende järel lõpetasid võistluspäeva Angeliina Maria Isabel Õunap ning Lisabeth Taggu (PJK), ning kolmas koht läks purjetajatele Kerttu Elin Purje ning Karmel Elis Purje (TJK).

Techno293 U13 5.8 võistlusklassis särasid sel korral Bertha Kivistik (TPLK), tema järel Liisa Marii Kalk (TPLK) ning kolmandale kohale tuli Lukas Tuubel (NYCS).

Techno293 U15 6.8 klassis särasid sel korral Natali Šank (TPLK), Karel Sören Tamm (NYCS) ning Aksel Haava (TPLK).

Techno U17 7.8 sõitjate puhul tuli esimeseks Jako Tuubel (NYCS), teisele kohale tuli Lisett Aasmets (TPLK) ning kolmas koht läks välisvõistlejale Soomest Siri Kaskealale (HSK).

Techno293 Plus sõitjate esikolmikusse kuulusid Karu Säärits (NYCS), kes saavutas esikoha. Tema järel oli Liisbeth Orav (NYCS) ning kolmas koht läks sel korral võistlejale Marta Arete Sokk (NYCS).
Purjelaud Foil parimateks kujunesid John Karu (SSK), tema järel Frank Ervin (BTE) ning kolmandaks tuli Renar Roolaht (TPLK).

Purjelaud Foil U17 võistlusklassis võistlesid kaks purjetajas. Esikoht läks Oskar Lillepeale (BTE) ning teine koht läks Soome Felix Sergeliusele (HSK).

Homme on plaanis võistlussõite alustada kell 11.