Kui pika lepingu Rodriguez sõlmis ning missuguse summa Al-Rayyan pidi Evertonile välja käima, pole avalikustatud.

Rodriguez liitus mullu suvel kaheaastase lepingu alusel Evertoniga. Mängumehe Inglismaale meelitanud peatreener Carlo Ancelotti - kelle käe all Rodriguez mängis ka Madridi Realis - naases aga tänavu suvel Madridi klubisse. Evertoni uueks juhendajaks sai Rafael Benitez, kelle käe all ei saanud Rodriguez kirja mitte ühtegi kohtumist. Evertoni eest sai ta möödunud hooajal 26 mänguga kirja kuus väravat.

Evertonist lahkuda soovinud colombialane siirduski sedapuhku Katari kõrgliigasse. Möödunud hooajal sai Al-Rayyan kohalikus meistriliigas kolmanda koha.

2014. aasta jalgpalli MM-il suurima väravaküti auhinna võitnud Rodriguez liitus samal suvel Madridi Realiga. Hooajad 2017-2019 veetis ta aga laenul Müncheni Bayernis. Realis sai ta aastate jooksul kirja 125 kohtumist ning 37 väravat.

Rodriguez tuli Madridi Realiga kahekordseks Hispaania meistriks ja kahekordseks Meistrite Liiga võitjaks. Lisaks võitis ta kaks Saksamaa meistritiitlit Bayerni särgis. Porto särgis krooniti mängija kolmekordseks Portugali meistriks. Colombia koondise eest on tal kirjas 80 kohtumist ja 23 väravat.