Tänavune aasta jääb kaheksandat MM-tiitlit jahtiva kogenud prantslase jaoks viimaseks täishooajaks WRC sarjas. Ogier on varasemalt rääkinud, et soovib edaspidi mõnel etapil siiski kaasa lüüa. Millistel MM-rallidel Ogier 2022. aastal osaleb, pole veel selge.

"Loomulikult on see tiimi jaoks murekoht, kui võtmesõitja on lahkumas," rääkis Fowler ralliportaali DirtFishi vahendusel. "Ilmselt on siiski lihtsam leppida olukorraga, kus sõitja läheb mingil määral pensionile, kui et ta lahkub teise tiimi või kõrgema palgasoovi pärast."

"Asjaolu, et ta 2022. aastal igal rallil kaasa ei tee, on murekoht," jätkas Fowler. "Loodetavasti on Ogier mõnel korral siiski meeskonnaga kaasas ning olen kindel, et ta suudab meid aidata."

Ogier'd kiites tõi Fowler eraldi välja tänavuse Sardiinia ralli, mille prantslane esimesena startimisest hoolimata (puhastas konkurentidele teed) võitis. "Sebastien teeb vahel rallisid, mida ei suuda uskuda. Tema stardipositsioonile mõeldes pole ühestki otsast loogiline, et ta pühapäeval võitu tähistas," sõnas ta.

Ogier on kolm etappi enne hooaja lõppu ülekaalukas üldliider 180 punktiga. Tiimikaaslane Elfyn Evans kaotab talle 44 punktiga.