"Tänan sind, D, kõige eest. Et oled minust teinud parema tennisemängija ja parema inimese," kirjutas rumeenlanna kolmapäeva hommikul sotsiaalmeedias.

Halep ja Cahill hakkasid koostööd tegema 2015. aasta suvel pärast seda, kui Halep oli varakult välja langenud French Openilt ja Wimbledonilt. Kahe aasta pärast tõusis ta maailma esinumbriks ja pääses Pariisis teist korda suure slämmi turniiri finaali.

Halepi kauaoodatud esimene slämmivõit tuli 2018. aastal - samal aastal läksid Halep ja Cahill lühikeseks ajaks lahku. Wimbledoni võidu järel kinnitas Halep, et hoiab austraallasega endiselt ühendust.

"Loomulikult on selles ka Darrenil osa. Räägin temaga kogu aeg. Ta tuli täna jälle mu mängu vaatama. Ta süda on meiega. Ta tegi mu täna natuke tugevamaks. Ausalt, ta pani mind uskuma, et mul on võimalus võita."

Ametlikult olid Halep ja Cahill uuesti treener ja õpilane 2019. aasta lõpus, kuid koroonapandeemia tõttu pole nad eriti palju koos harjutada saanud. Sel suvel jäi Halepil Wimbledoni tiitel kaitsmata teda pikalt vaevanud sääremarja vigastuse tõttu.

Eelmisel nädalal teatas Halep abielust oma pikaaegse partneri, Rumeenia ärimehe Toni Iuruciga. Uue treeneri kohta Halep oma avalduses midagi ei maininud.