Naise suur unistus on näha Ronaldot veel mängimas oma kasvatajaklubi Lissaboni Sportingu ridades, aga kui see teoks ei saa, siis usub ta, et Cristianinho teeb seda kindlasti.

"Ronaldo peab tulema tagasi Sportingusse," rääkis Aveiro hiljuti taskuhäälingus "ADN de Leao". "Talle meeldib Sportingu mänge vaadata. Olen talle öelnud: "Poeg, enne surma tahan ma sind näha Sportingusse naasmas.""

"Ta ütles: "Eks näis..." Aga kui seda ei tee tema, siis teeb seda Cristianinho! Ta mängib praegu paremini kui Ronaldo sama vanalt. Ronaldol polnud toona treenerit, aga täna on Ronaldo oma poja õpetaja."

Ronaldo vanim poeg treenib nüüd samuti Manchester Unitedis, olles varem kuulunud Torino Juventuse akadeemiasse. Juventuse kuni 9-aastaste poiste võistkonnas näitas ta eelmisel aastal muljetavaldavat statistikat, lüües 56 mänguga 35 väravat ja jagades 26 väravasöötu.

"Mulle meeldiks, kui temast saaks jalgpallur, sest ta tunneb selle spordiala vastu kirge. Ta on võitleja ja vihkab kaotamist," on Ronaldo oma poja kohta öelnud.