Maailmameistriks krooniti venelanna Alena Ivantšenko, kes sai 19,3 kilomeetri pikkusel distantsil kirja aja 25.05. See teeb keskmiseks kiiruseks 46,1 km/h. Hõbemedali teenis inglanna Zoe Backstedt (+0.10) ja pronksi sakslanna Antonia Niedermaier (+0.25).

Ebras kaotas võitjale kahe minuti ja 44 sekundiga ning sai 15. koha, Sander jäi venelannast maha kahe minuti ja 47 sekundiga ning lõpetas 17. kohal.

„Ettevalmistus väga hea ei olnud, kuna septembri alguses tuli mul positiivne koroonatest ja seega jäid ära nii Rahvuste Karika etapp kui Euroopa meistrivõistlused,“ rääkis Ebras. „Trenni ei saanud ka nii teha nagu pidi. Ei osanud üldse arvata, kuidas täna minna võib või mis koha peale sõidan. Ausalt öeldes ei olnud eelmisel nädalal trennides ka väga hea tunne, aga täna enne sõitu olid jalad päris head. Poole peal hakkasid võimsusnumbrid siiski jälle langema. Arvan, et praeguse ettevalmistuse juures võib sõiduga rahul olla.“

Teisipäeval on võistlustules veel meesjuuniorid, keda on ees ootamas 22,3-kilomeetrine temposõit. Eesti koondist esindavad Madis Mihkels ja Romet Pajur.