Norra suusatähe mänedžer Jörn Ernst ütles ajalehele VG, et 33-aastane Johaug võib teha sama triki, mille tegi Marit Björgen, kui sünnitas 2015. aasta detsembris lapse ja jättis hooaja 2015/16 vahele. Veidi enam kui aasta pärast oli Björgen suusarajal tagasi ja võitis Lahti MMilt 37 aasta vanusena lausa neli maailmameistritiitlit.

"Ta [Johaug] on jõudnud vanusesse, kus peas tiirleb mitu erinevat ideed," sõnas Ernst.

Suusatäht ise kinnitas Norra TV2-le, et võib tõepoolest ühe hooaja vahele jätta ja 2025. aasta maailmameistrivõistlustel Trondheimis juba emana võistelda.

"Jah, mõlemad mõtted on mulle pähe tulnud," lausus norralanna, kes oleks kodusel MMil sama vana kui Björgen 2017. aasta Lahti MMil triumfeerides.

Johaug elab endise tippsõudja, 36-aastase Nils Jakob Hoffiga koos juba seitse aastat. Norralanna rääkis esmakordselt oma unistusest emaks saada eelmisel aastal Ida Fladeni podcastis. "Loodan, et meil on kunagi lapsed. Olen hakanud väikeste sõrmedega loendama, et äkki peaks asjaga algust tegema. Saime just maja, mis on tõesti kena," rääkis Johaug.

Norralanna lähimaks eesmärgiks on 2022. aasta Pekingi taliolümpiamängud. Ta soovib seal suurt edu saavutada, sest 2018. aasta Pyeongchangi mängud jäid suusatajal dopingukaristuse tõttu vahele.

Johaugi auhinnakollektsioonis on hetkel kolm olümpiamedalit, neist üks kuldne, ning koguni 19 maailmameistrivõistluste medalit, millest lausa 14 on kuldsed.