Avasõidu stardist ei saanud Lucas just kõige paremini minema, kuid esimene kurv tuli õnneks hästi välja ning ta asus rajale kuuendana, kirjutab Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon oma koduleheküljel. Leok aega ei raisanud ja raskel liivarajal tõusis ta avaringi lõpuks juba teisele kohale. Esikohal oli sellel hetkel soomlane Viktor Leppälä, kellest Leok juba järgmisel ringil möödus ning sõitu juhtima asus. Sõidu jooksul sai soomlane veel mitmel korral Lucasele lähedale, kuid Leok suuri vigu ei teinud ja ta kontrollis sõitu kindlalt lõpuni ning võttis esikoha. Leppälä lõpetas sõidu teisena ja Dex van den Breok (Holland) kolmandana. Korraliku sõidu tegid ta teised meie poisid. Aston Allas tuli kaheksandaks ja Enri Lustus neljateistkümnendaks.

Teises sõidus tegi Leok taas hea stardi ja avakurvi järel oli ta juba kolmandal kohal. Mõni kurv hiljem tõusis ta juba teiseks avasõidu kolmanda van den Broeki järele. Sellest positsioonist juba piisas Leokile, et tulla euroopa meistriks. Lucas hoidiski teist kohta kindlalt sõidu lõpuni ja tuli EMX65 klassi euroopa meistriks. Sõidu võitis van den Broek, kolmas oli soomalne Leppälä. Suurepärase sõidu tegi taas Allas, kes tuli finishisse kuuendana. Enri Lustus oli kahekümnes.

Kahe sõidu kokkuvõttes teenis Leok 47 punkti ja sellega tuli EMX65 klassi Euroopa meistriks. Teiseks tuli 45 punktiga van den Broek ja kolmandaks 42 punktiga Leppälä. Aston Allas teenis 28 punkti ja sellega oli ta kuues. Enri Lustus teenis kaheksa punkti ja see andis talle 18. koha.

EMX85 klassis oli võistlustules kaks meie sõitjat, nendeks olid vennad Sebastian ja Travis Leok. Ajasõidus näitas head kiirust Sebastian, kes viienda koha teenis. Travis oli ajasõidus kahekümneesimene. Avasõidus tegis ilusa alguse Sebastian, kes avaringi järel juba kuuendale kohale tõusis ja seda kohta ka mitu ringi hoidis. Kahjuks tuli siis kukkumine ja Sebastian langes esikümnest välja. Suure tööga tõusis ta taas top 10 piirile, kuid sõidu lõpus tuli taas kohti ära anda ning ta lõpetas sõidu 19. kohal. Travis Leok oli avasõidus kahekümneneljas. Võidu võttis Vitzslav Marek Tsehhist, teine võistlusel ainus tüdruk Lotte Van Drunen Hollandist ja kolmas Janis Martins Reisulis Lätist.

Teises sõidus tegi parem alguse Travis, kes avaringilt üheteistkümnendana tagasi tuli. Järgnevatel ringidel parandas Travis veelgi kohta ja ta oli parimal hetkel kaheksas. Sõidu lõpp läks tal aga raskemaks ning finishisse jõudis Travis 13. kohal. Avaringil viimaste seas olnud Sebastian tuli finishisse 24. kohal. Võidu teenis Reisulis, teine oli Marek ja kolmas Van Drunen.

Euroopa meistriks tuli EMX85 klassis 47 punktiga Marek, teiseks tuli 45 punktiga Reisulis ja kolmandaks Van Drunen. Travis Leok oli 8 punktiga seitsmeteistkümnes ja Sebastian Leok 2 punktiga kahekümneneljas.