16 aastat MM-sarjas osalenud ja kolm rallit võitnud Sordo on Hyundaid esindanud alates 2014. aastast. Sel hooajal jagab ta kolmandat i20 Coupe masinat Craig Breeniga.

Hyundai tiimijuht Andrea Adamo on teatanud, et ei tea veel, kas hübriidajastul on kasulikum palgata kolm põhisõitjat või jätkata kolmanda masina jagamist kahe rallimehe vahel.

Sordo ütles järgmise aasta kohta DirtFishile: "Hetkel, ma ei tea, mida ma teen."

Küll kinnitas aga 38-aastane hispaanlane, et sooviks WRC-sarjas jätkata. "Ma tahan olla konkurentsivõimeline. Hetkel, mil ma seda enam ei ole, lõpetan ka sõitmise, sest mulle ei meeldiks see."

"Mulle meeldib võidelda ja ralliautodega sõita, kuid ma tahan olla tipus. Loodetavasti saan järgmisel aastal mõnel rallil kaasa teha," lisas Sordo.

Küsimusele, kas ta on endiselt konkurentsivõimeline, vastas hispaanlane: "Mõnel rallil olen konkurentsis, sellel rallil (Akropolis) ei olnud ma väga hea. Kuid nii see on ja seetõttu ma ei osalegi kõigil etappidel."

Sordot on seostatud uueks aastaks Toyotaga, kuid viimase info kohaselt eelistab tiimijuht Jari-Matti Latvala sellele kohale Esapekka Lappit.