Maailmameistriks krooniti taanlane Johan Price-Pejtersen, kes läbis 30,3 kilomeetrit ajaga 34.29. See teeb keskmiseks kiiruseks 52,7 km/h. Hõbe- ja pronksmedali pälvisid austraallane Luke Plapp (+0,10 sekundit) ja belglane Florian Vermeersch (+0,11).

Ärm sõitis keskmiseks kiiruseks 50,2 km/h ning kaotas võitjale ühe minuti ja 41 sekundiga. Kuritsa keskmine kiirus oli 49,9 km/h, millega jäi võitjast maha ühe minuti ja 54 sekundiga.

„Rait ja Joonas jäid oma sõitudega rahule, sest enesetunne oli hea ja nad sõitsid oma taseme välja,“ ütles Eesti kuni 23-aastaste maanteeratturite peatreener Rene Mandri. „Midagi ei ole öelda, konkurents on tihe. Veel mõned aastad tagasi oleks sellise taseme juures olnud kohad esimese kahekümne hulgas. Kindlasti oli see võistlus heaks lahtisõiduks eesootavale grupisõidule, kust võiks tulemus tulla. Võimsusnäitajad olid head ja noormehed tunnevad end hästi.“

Kuni 23-aastaste meesratturite grupisõit toimub laupäeval. Eesti koondist esindavad Ärm, Kurits, Gleb Karpenko ja Artjom Mirzojev.