Meeste 15 km klassikadistantsi üks favoriite, venelane Denis Spitsov kukkus vahetult peale starti, Natalja Neprajeva võistlus lõppes valusa kukkumisega pisut enne 13 km distantsi finišit.

"Spitsov lendas rajalt otse välja, kuid maandus õnneks muru peal. Neprajeva käis ninali, kui tema suusad vahetult enne finišijoont lukku tõmbasid," rääkis Norra suusataja Patrick Fossum Kristoffersen, vahendab Lagrenn.com.

MM-i rada ühtis suuresti talvise Tour de Ski rajaga, alates Val di Fiemme orust ja lõpetades Cermisi mäe nõlval. Kristoffersen usub, et vaid ränk lõputõus päästis suustajaid tõsiselt viga saamast.

Rootslane Alfred Buskqvist pidi distantsi vältel neli kord suuski vahetama. "Me ei tea, miks [suusad ei töötanud], kas see oli põhjustatud halva asfaldi vibratsioonist või vihmamärjast rajast. Pidavad rattad ei hakanud kohe tööle ja seetõttu polnud võimalik ülesmäge sõita," rääkis Buskqvist Aftonbladetile.

Meeste ühisstardiga sõitu võitis venelane Aleksei Tšervotkin rumeenlase Paul Constantin Pepene ja itaallase Matteo Taneli ees. Naistest krooniti maailmameistriks rootslanna Linn Sömskar venelannade Neprajeva ja Maria Istomina ees. Eestlasi MM-il ei osalenud.