PSG juhtkond tegi selle aasta transfer window ajal kõva tööd ja tõi klubi koosseisu mitu maailmatasemel jalgpallurit. Esmalt suudeti jõuda AC Milaniga kokkuleppele, et saada endale noor ja talendikas väravavaht, kelleks on Gianluigi Donnarumma. Donnarumma jäi kõigile silma jalgpalli EM-il, kus ta aitas Itaalia finaali ja võidule. Lisaks tunnustati noort jalgpallurit parima mängija tiitliga.

Järgmisena täiendas PSG kaitseliini ja värbas oma ridadesse vanameistri Sergio Ramose. Ramos on tänini üks parimaid kaitsjaid maailmas, kelle jalgpalli IQ mõjutab PSG kaitserinnet positiivselt. Lisaks on mehel kõvasti mängukogemust ja nii saab ta jalgpalliväljakul nooremaid mängumehi õpetada.

See pole aga kõik, sest PSG suutis sõlmida ühe kõige väärtuslikuma lepingu jalgpalli ajaloos. Lepinguni jõuti FC Barcelonaga, millega lisati oma ründajate nimekirja kõige kuulsam nimi jalgpallis, Lionel Messi ise. Messi oli Barcelonast lahkudest emotsionaalne, mees on seal mänginud sisuliselt kogu oma jalgpallurikarjääri ja proovis erinevate kompromissidega aidata, et klubi saaks teda endale jätkuvalt lubada. Barcelona juhatus ei suutnud aga asju joonde ajada. Pariisi klubis on Messi taasühinenud oma vana tiimikaaslase Neymar Jr-iga ja argentiinlasest sõbra Di Mariaga.

Võib väita, et PSG on viimase paari aastaga kokku ajanud supertiimi ja on selle hooaja favoriit. Staaride kokkumäng vajab aga eelnevate mängude põhjal veel laagerdumist.

Spordiennustuse statistika näitab OlyBeti Meistrite liiga portaali andmetel suuremat võiduvõimalust Man Cityle koefitsiendiga 2,25 ja seda PSG 3,05 vastu.

Hooaja ettevalmistamisel on meeskonda täiendanud ka Manchester City ning toonud oma ründeridadesse noore Inglise talendi, kes on tuntud oma madalate kedrade ja suurte säärelihaste poolest. Tegu on 25-aastase Jack Grealishiga, kes osteti suve lõpus Aston Villast saja miljoni naela eest. Grealish oli Aston Villas treeninud ja mänginud alates kuuendast eluaastast. Man City eest mängides on Grealish kolme mängu jooksul näidanud juba meistriklassi, lüües värava ja andes ühe resultatiivse väravasöödu.

Grealish ei ole ainuke helesinise särgiga staar palliplatsil. Hooaja alguses on tugevat mängu teinud näiteks Raheem Sterling, kes on kolme kohtumise jooksul löönud ühe värava. Lisaks on värava löönud ka Saksamaalt pärit keskmängija Gündogan.

Suureks tagasilöögiks võib Man City jaoks pidada kahe tähtsa mängija vigastust. De Bruyne on väljas hüppeliigese probleemidega ja jalavigastus ei lase platsile Phil Fodenit.

Viimati kohtusid need kaks Euroopa megaklubi maikuises poolfinaalis, kui Manchester City väljus võitjana tulemusega 2 : 0. Tiimide koosseisud ja taktikad on selle ajaga muutunud ning mäng peaks tulema tasavägine. Spordiennustusel saab hoida kätt pulsil ja teha panuseid OlyBeti Meistrite liiga portaalis.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmänguga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Jaga
Kommentaarid