Kolmandat mängu järjest ei suutnud Argentina superstaar väravat lüüa, kuigi ta oli avapoolajal PSG parim mees väljakul ning oli paar korda skoori tegemisele lähedal. Tema 32. minuti madala pealelöögi nägi väravavaht Anthony Lopes osavalt läbi ning neli minutit hiljem lõi ta karistuslöögi latti.

Veerand tundi enne mängu lõppu seisul 1 : 1 otsustas PSG peatreener Mauricio Pochettino Messi Achraf Hakimi vastu välja vahetada. Pocchetino pakkus ka pingile istunud Messile kätt, kuid sai kaasmaalaselt vastu vaid ühe põgusa pilgu.

"Kõik teavad, et meil on meeskonnas head mängijad. Meil on 35 mängijat. Aga me peame tegema otsuseid, mis on meeskonnale head. Vahel viivad need positiivse tulemuseni, vahel mitte. Vahel teevad need inimestele head meelt, vahel mitte. Ma küsisin, kuidas tal on ja ta vastas, et kõik on korras," vahendab Daily Mail Pocchettino sõnu.

Teise veidi hiljem tehtud vahetusega pani Pocchetino aga kümnesse, sest just 82. minutil Angel Di Maria asemele tulnud Mauro Icardi lõi teisel üleminutil Kylian Mbappe söödust värava, mis tagas PSG-le 2 : 1 võidu.

Lyon oli 54. minutil juhtima läinud Lucas Paqueta väravast, 1 : 1 viigi tõi tabloole Neymari 66. minuti penalti.

PSG jätkab Prantsusmaa kõrgliigas kuue vooru järel täiseduga, Lyonil on kirjas kaks võitu, kaks viiki ja kaks kaotust, mis annab neile 9. koha.