Samad mehed esindasid Eestit ka viimati 2019 aastal, kui saadi 10. koht.

Kvalifikatsioonis sai Patrick Pals (TM) enda grupis 6., ja tema vend Prants (TM) enda grupis 9. koha, kuid eestlaste parima tulemuse eest vastutas supersõidu teinud Madisson (KTM), kes lõpetas prantslase Sylvain Bidarti (Suzuki) ja itaallase Elia Sammartini (TM) järel kolmandana ning tänu sellele sai Eesti kõrge viienda koha.

Esimeses finaalis sõitsid koo kaks esimest gruppi ning selles lõpetasid Patrick Pals 12. ja vend Prants 18. kohal ning Eesti oli 8. Järgmises võidukihutamises oli Madisson 12. ja Prants Pals 19. ning Eesti jätkas 8. positsioonil. Päeva viimases sõidus said Patrick Pals 10. ja Madisson 14. koha ning Eestile kuuluski 66 punktiga 8. koht.

Tänavuse Rahvuste Supermoto võitsid mitmendat aastat järjest üpriski kindlalt peoperemehed (Thomas Chareyre, Germain Vincenot-Marchel ja Bidart, 15 punkti), teised olid itaallased (Diego Monticelli, Gioele Filipetti ja Sammarini, 20 p) ja kolmandaks tuli Prantsusmaa juuniortiim koosseisus Steve Bonnal, Axel Marie-Luce ja Youri Catherine (29 p).