Esimesel võistluspäeval võisteldi supersprindis, kus esmalt sõideti sprindisõidud ja seejärel suunduti hüppemäele. Vabatehnika sprindis võttis võidu Ilves.

"Tundus nagu jõudu oli ja keha täis ei jooksnud. Viimane ring oli ikka kõige raskem, kuid sain üleval eest minema," kommenteeris Ilves sprindivõistlust pressiteate vahendusel.

Pärast sprindivõistlust suunduti hüppemäele, kus Ilves näitas taaskord väga head esitust. Ilves sai kirja 97 meetri pikkuse hüppe ning võitis esimese võistluspäeva ja pälvis Norra suvise meistritiitli. Teisel kohal lõpetas Espen Dahlhaug Bjornstad ning kolmandana Espen Andersen.

"Läks täitsa hästi. Proovivoor oli päris kohutav, kuid võistlushüpe läks väga hästi ning mul on väike vahe teiste ees," kommenteeris Ilves oma võistlust.

Lisaks supersprindi hüppele tehti ka võistlushüpe järgmise päeva 10 kilomeetri murdmaastardi individuaalse sõidu jaoks. Taaskord tegi Ilves hea soorituse ning võttis hüppevooru võidu. Murdmaadistantsi alustas Ilves liidrina, teda asusid jälitama Andersen ning Bjornstad.

Võistlus kulges tasavägiselt, kuid üle finišijoone jõudis Ilves taaskord Norra meistrina. Teisel kohal platseerus Andersen ja kolmandana lõpetas Bjornstad.

"On hea tunne olla Norra meister. Oli väga hea nädalavahetus minu jaoks. Tundsin ennast seekord murdmaa pooles üsna tugevalt, kuid hüpped olid kõikuvad. Üleüldiselt läks kõik väga hästi ja olen uue hooaja ootel," võttis Ilves jõuproovi kokku.

Kerge vigastuse tõttu jäi võistlusest kõrvale viimastel aastatel kahevõistlust valitsenud Jarl Magnus Riiber. Tuntumatest meestest tegid jõuproovi osaliselt (osalesid hüppevõistlustel) kaasa Jörgen Graabak ja Jens Luraas Oftebro.