80-aastane Pele viidi teisipäeval pärast edukat kasvaja operatsiooni Albert Einsteini haigla intensiivravist tavapalatisse. Tagasi intensiivi sattumise põhjuseks on meedia teatel kõrvetised.

Pele tütar Kely Nascimento sõnul on teinud "kaks sammu edasi" peale "ühte sammu tagasi".

"Maailmas ringleb neil päevil niigi palju ärevust ja me ei taha seda juurde põhjustada. Tegime selle foto just praegu. Ta kannab vesti, sest külm Sao Paulos häirib teda. Ta paraneb hästi. Luban!" kirjutas Nascimento Instagramis.

"Temavanuses mehe normaalne paranemine sellisest operatsioonist ongi selline, et vahel kaks sammu edasi ja üks tagasi. Eile oli ta väsinud ja tegi ühe väike sammu tagasi. Täna jällegi kaks sammu edasi!"

Brasiilia koondise kõigi aegade parimal väravakütil Pelel (92 mängu, 77 väravat) on aastaid probleeme olnud puusaga ning ta ei saa iseseisvalt liikuda. Viimastel aastatel on ta käinud haiglas mitmetel neeru- ja eesnäärme protseduuridel. 2014. aastal viibis ta intensiivravis tõsise kuseteede põletiku tõttu. Koroonapandeemia ajal pole teda eriti avalikult üles astumas nähtud. Enamus päevadest veedab ta oma Santose kodus.