Avaveerandi võitis Leedu klubi 21:15, avapoolaeg kuulus külalistele 44:39 ning kolmanda veerandi järel oli ees Juventus 57:55. Kalev pääses juhtima kohe lõpuveerandi avaminutitel ning suutis nappi edu lõpuni hoida.

Kalevi resultatiivseim oli 18 sekundit enne lõpusireeni kaks vabaviset tabanud ja edu viiepunktiliseks kasvatanud JeQuan Lewis, kelle arvele kogunes 24 punkti, kuus resultatiivset söötu, neli lauapalli ja kaks vaheltlõiget.

Silas Melson, kes kasvatas pool minutit enne lõppu Kalevi edunumbrid 84:81-ni, viskas 21 punkti ja jagas neli korvisöötu. Kamari Murphy panustas võitu 14 silma ja 9 lauapalli, Kristjan Kitsingu arvele kogunes 10 punkti.

Juventuse poolel tegi enim pahandust Patrick Miller, kes kogus 25 punkti.

Kalev alistas Tallinnas peetud turniiril teel finaali esmalt Lissaboni Sportingu 86:69 ning kolmapäeval peetud poolfinaalis Montenergro meeskonna Bar Mornari 104:89. Utena Juventus oli samal ajal 90:68 parem Kapfenbergi Bullsist ning poolfinaalis 83:79 Saksamaa meistriliigas pallivast Brose Bambergist.

Meistrite liiga põhiturniiril kuulub Kalev/Cramo D-alagruppi, kus on ka prantslaste Strasbourg, belglaste Oostende ja türklaste Tofas, mängud algavad 5. oktoobril. Juba 26. septembril alustab BC Kalev/Cramo hooaega VTB-liigas, kohtudes võõrsil Euroliiga klubiga Peterburi Zenit. Kõiki selle hooaja BC Kalev/Cramo VTB-liiga mänge näeb Delfi TV vahendusel.

Fotod mängust:

Mängu otseblogi: