Motorspordi allikate sõnul on Zhou leping juba praktiliselt paika pandud ja puudu on veel vaid allkirjad.

Alfa Romeo meeskonna juht Frederic Vasseur kinnitab aga, et lõplikku otsust pole veel langetatud ja ta soovib siiski näha järgmist F2 võistlust. Seejärel pannakse ilmselt ka 2022. aasta teine sõitja paika.

"Zhou teeb F2-sarjas head tööd. Ta on kindlasti meie nimekirjas," ütles Vasseur. "Seda mitte ainult sellepärast, et ta on hiinlane ja on F2 tipus. Ta on võitnud võidusõite ja ilmselt hoiab tal silma peal iga F1 meeskond."

UNI-Virtuoso Racing meeskonnas sõitev 22-aastane Zhou, kelle taga on ka rikkad sponsorid, on F2-s teisel kohal.

Vasseur juhib aga tähelepanu sellele, et senise nelja võistluse põhjal ei tohiks veel liiga kaugeleulatuvaid järeldusi teha.

"Hooaja neli esimest F2 võistlust on olnud veidi teistsugused ja nüüd naasevad nad traditsioonilisematele ringradadele. Noored poisid saavad rohkem kogemusi ja järgmise kolme võistluse jooksul näeme, kuhu F2 sõitjad arenevad," sõnas Vasseur.

Alfa Romeo praegune sõitja Kimi Räikkönen on teatanud karjääri lõpetamisest. Soomlase tiimikaaslase Antonio Giovinazzi jätkamist peetakse väga ebatõenäoliseks.

Motorspordi andmetel jälgib Alfa Romeo meeskond tähelepanelikult ka oma noorteakadeemia sõitja Theo Pourchaire'i edusamme F2-s. Tema on hetkel maailmameistrivõistlustel viiendal kohal.