54. minut. Genti küljeaut keskjoone lähistel. Pall visatakse lühikeselt ukrainlasele Roman Bezusile, kes võtab selle rinnaga omaks ja saadab kauni kaarega Flora kaitseliini selja taha, kus on Michael Lilanderist kolme meetri kaugusele üksi jäetud serblane Darko Lemajic. Pea kahe meetrine ründaja jookseb üksinda Igoneni poole ja virutab ebamugava põrkava palli penaltipunkti juurest Flora väravavahi külje alt võrgu keskele.

"Mängul on mõru maik küljes just värava tõttu, mille endale lüüa lasime. Viis, kuidas see juhtus, teeb praegu haiget. Analüüsime selle detailselt meeskonna seas läbi, kes täpselt mida valesti tegi, aga peamine on see, et lasime enda kohta natuke liiga lihtsa värava lüüa. Kui tahame selles faasis punkte teenida, peame suutma neid asju vältida, olema nendes olukordades kliinilisemad. Kui seda suudame, siis meie mäng ka kindlasti paraneb," rääkis Henn pressikonverentsil.

"Samas leiame ka positiivseid asju. Olime kogu aja mängus sees. Vastastel hakkas momente tekkima alles siis, kui me ise olime sunnitud riske võtma. Kindlasti ei olnud vastasel meie vastu kerge."

Märten Kuuselt küsiti, mida peaks Flora parandama, et järgmistest euromängudest juba punktidega välja tulla, mille peale keskkaitsja viis jutu just värava põhjuste juurde: "Parandada saab seda, et me 90 minuti jooksul täielikult valmis oleks. Värav sündis ka tegelikult sellest, et me kaotasime korraks keskendumise. Audi järel jäi üks mängija vabaks, mida poleks tohtinud juhtuda, ja sealt sai ta oma võimaluse. Selge see, et meiesugusel võistkonnal peavad kaitses asjad korras olema terve 90 minuti vältel."

Flora oli sunnitud mängu esimese vahetuse tegema juba 18. minutil, kui vigastada saanud keskkaitsja Markkus Seppiku asemel pidi ootamatult sekkuma äärekaitsja Ken Kallaste. Selle vahetusega liikus vasakult äärelt keskele Marco Lukka. "Pidime hakkama kiirelt mängijaid jagama. Koosolekul olime erinevad olukorrad läbi käinud, aga väljakul ei pruugi need samamoodi välja näha. Pidime pidevalt juhendama ja jälgima, kuhu vastased liiguvad," kirjeldas Kuusk kaitseliinis toimunud ümberkorraldusi.

Seppiku tervise kohta ütles Henn: "See on uus vigastus. Hüppeliiges jäi kukkumisel kehva asendisse ja väänas selle välja. Täpset tagasisidet pole meditsiinipersonalilt veel saanud. Ei oska täpselt hinnata, kui tõsine see on."

Henn kinnitas, et väike mure on ka Lilanderiga, kes juba esimestel minutitel tohterdamist vajas, aga kes mängu siiski lõpuni pidas. "Homme-ülehomme selgub, mis ta jalg täpsemalt teeb," ütles Henn.